Results 1 to 2 of 2

Thread: Webui2 and graphite2 stop to receive data

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1

    Webui2 and graphite2 stop to receive data

    Hi,

    I have a Shinken installation with Webui2 et Graphite2 but I have a strange behavior.

    Sometimes, the Webui and Graphite does not receive actualized data anymore. For example on the webui show a past time for the next check (eg: Next Active Check: 5h 21m 28s ago) and no more metrics are push to graphite. This is happening at the same time for all hosts and services.
    But I still receive alert by email so checks still triggered successfully.
    This is happen randomly after a few hours or few weeks.

    Is someone have an idea what can cause this or which log file or debug option I can watch to resolve this?

    Thanks,

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    5

    is Shinken dead?

    Quote Originally Posted by MartinL View Post
    Hi,

    I have a Shinken installation with Webui2 et Graphite2 but I have a strange behavior.

    Sometimes, the Webui and Graphite does not receive actualized data anymore. For example on the webui show a past time for the next check (eg: Next Active Check: 5h 21m 28s ago) and no more metrics are push to graphite. This is happening at the same time for all hosts and services.
    But I still receive alert by email so checks still triggered successfully.
    This is happen randomly after a few hours or few weeks.

    Is someone have an idea what can cause this or which log file or debug option I can watch to resolve this?

    Thanks,
    Is Shinken dead?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •