Results 1 to 3 of 3

Thread: Bad start for poller after configuring PNP : valid pidfile exists

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    16

    Bad start for poller after configuring PNP : valid pidfile exists

    Hello,
    I was trying to configure PNP with shinken when after restarting shinken services the poller did not start because of...I don't know.

    Here is the content of my /tmp/bad_start_for_poller
    Code:
    [1413228603] Info :  Shinken 2.0.3
    [1413228603] Info :  Copyright (c) 2009-2014:
    [1413228603] Info :  Gabes Jean (naparuba@gmail.com)
    [1413228603] Info :  Gerhard Lausser, Gerhard.Lausser@consol.de
    [1413228603] Info :  Gregory Starck, g.starck@gmail.com
    [1413228603] Info :  Hartmut Goebel, h.goebel@goebel-consult.de
    [1413228603] Info :  License: AGPL
    [1413228603] Info :  Trying to initialize additional groups for the daemon
    valid pidfile exists (pid=3404) and not forced to replace. Exiting.
    Thanks for your help in advance !

  2. #2
    Shinken project leader
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bordeaux (France)
    Posts
    2,130

    Re: Bad start for poller after configuring PNP : valid pidfile exists

    How are you restarting the daemons?
    No direct support by personal message. Please open a thread so everyone can see the solution

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Earth
    Posts
    16

    Re: Bad start for poller after configuring PNP : valid pidfile exists

    Hello,

    I just do :

    service shinken restart...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •